Kerstijstaart met warme chocoladesaus

6
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat het ijs iets zachter worden. Wel de rozijnen en de krenten in de rum. Voeg de bigarreaus en walnoten toe en schep dit mengsel door het ijs. Schep de ijsmassa in de vorm en zet deze in de diepvries om op te stijven (kan een dag van tevoren). 
  • 2 Verwarm de slagroom (zonder te koken) en smelt hierin de chocolade. Zet de ijstaart op een gekoelde schaal en verwijder vorm en folie. Garneer de taart met de chocolade en de saus. 

Kerstijstaart met warme chocoladesaus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Chocolade-espressotaart
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Dame blanche
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladedip met aardbeien
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kleine tortilla’s met peren en chocoladesaus
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Kerstijstaart met koffie-ijs
80 min Nagerecht
Bekijk recept
Kerstijstaart
10-20 min -
Bekijk recept
Kerstijstaart
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept