Kersen met hangop en tijm

4
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bekleed een vergiet of zeef met een vochtige schone theedoek en giet de yoghurt erin. Zet het vergiet op een kom en laat de yoghurt circa 6 uur in de koelkast uitlekken (kan een dag van tevoren).
  • 2 Meng de sinaasappelrasp en tijm door de uitgelekte yoghurt. Schep deze hangop in schaaltjes of diepe borden. Schik wat kersen op de hangop en serveer de rest er in een schaaltje bij.

Kersen met hangop en tijm is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stokbrood met mozzarella, kip & kersen
10 min
Bekijk recept
Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Schapenkaas met kersencompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept