Kerstkransjes

16
45 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de bloem, boter, basterdsuiker en de eidooier. Kneed dit tot een deeg. Rol het deeg uit tot een plak van circa 4 mm dikte. Gebruik uitsteekvormpjes en steek uit het midden van het deeg een klein rondje. Leg de kransjes op bakpapier en laat ze steeds 3 cm verspringen. Bestrijk ze met losgeklopt eigeel en bestrooi met amandelschaafsel, grove suiker en/of zilversnoepjes. Bak de koekjes in circa 20 minuten goudbruin.

Kerstkransjes is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Kerstkransjes
40 min Gebak
Bekijk recept
Kerstkransjes
10-20 min -
Bekijk recept
Kerstkransjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kerstkransjes
20-30 min -
Bekijk recept

Kerstkransjes
40 min Gebak
Bekijk recept
Kerstkransjes
10-20 min -
Bekijk recept
Kerstkransjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kerstkransjes
20-30 min -
Bekijk recept