Kerstbal met frambozensaus

6
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Haal het ijs uit de diepvries en laat het iets zachter worden. Bekleed de kom met plasticfolie dat ruim over de rand hangt. Druk het ijs in de vorm en strijk het goed glad. Zet het nog even terug in de diepvries om op te stijven. Keer het ijs op een schaal of bord dat eventueelook voor het serveren kan worden gebruikt. Zet de ijsbol losjes af - gedekt met plasticfolie of bakpapier in de diepvries (dit kan allemaal een dag van tevoren).
  • 2 Snijd de cakerolletjes met een scherp mes in dunne plakjes. Meng de likeur met de dessertsaus. Haal de ijsbol uit de diepvries. Bekleed de ijsbol vlug met de cakeplakjes. Strooi er poedersuiker overheen als lichte sneeuw. Rijg eventueel enkele vruchten aan een spies of prikker en steek deze ter garnering in de ijsbol. Serveer de dessertsaus er apart bij.Nagerecht voor 4-6 personen

Kerstbal met frambozensaus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met frambozensaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Chocolademousse met frambozensaus
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Griesmeelpudding met frambozensaus
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Warme appeltaart met vanillesaus en ijs
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept