Kersentrifle

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop de slagroom met de suiker lobbig. Spatel dit door de mascarpone. Pureer 1/3 deel van de kersen en schep deze puree luchtig door het mascarponemengsel. Verdeel de helft van de koekkruimels over de glazen. Schep daarop een laagje kersen, de helft van het kersen-mascarponemengsel, de rest van de koekjes, de rest van het kersen-mascarponemengsel  en daarop de rest van de kersen. Zet de glazen 30 minuten in de koelkast. Rooster de amandelen in een droge hete koekenpan en strooi ze vlak voor het serveren over de trifle.+30 minuten koelen.

Kersentrifle is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Kersentrifle Voor 4-6 Personen!
30-60 min -
Bekijk recept
Kersentrifle
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Kersentrifle Voor 4-6 Personen!
30-60 min -
Bekijk recept
Kersentrifle
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept