Kip met bosui en zilverui

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrooi de kipfilet met zout en peper. Snijd de bosuitjes in ringetjes en houd het loof apart. Verhit de olie, fruit hierin de bosui zonder het loof en bak de kipfilet rondom goudbruin. Giet de kippenbouillon erbij en voeg de zilveruitjes toe. Stoof op een lage stand 15 minuten. Neem de kip uit de pan. Voeg kookroom en mosterd bij het stoofvocht. Breng aan de kook enbind met allesbinder of aangelengde maïzena. Bestrooi het gerecht met het loof van de bosui.

Kip met bosui en zilverui is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Huzarensalade
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Huzarensalade
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Mosselen-chorizoprikkertjes
10 min Snack
Bekijk recept
Cajunkarbonades met pittige ananas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept