Kip van de wijnmaker

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrooi de kip met zout en peper. Verhit de olijfolie in een hapjespan. Plet de teentjes knoflook met de zijkant van een mes en bak ze enkele minuten in de olijfolie. Schep de knoflookteentjes uit de pan. Braad de kip in de olijfolie tot hij goudbruin is en schep hem uit de pan. Voeg het lichte deel van de bosui toe en bak 1 minuut. Blus af met de wijn. Leg de kip in het wijnmengsel en stoof met deksel 35 minuten. Voeg de olijven en het loof van de bosui toe. Maal er eventueel nog wat peper over. Bestrooi het gerecht met blaadjes basilicum.

Kip van de wijnmaker is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker


Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept