1 Verhit de olie en fruit hierin knoflook, ui, chilipoeder en komijn 2 minuten.
2 Schep de kipblokjes erdoor en roerbak 4 minuten op een hoge stand tot ze goudbruin zijn. Meng de tomatenblokjes met sap en de chocolade erdoor en verwarm 4 minuten. Schep de bonen erdoor en verwarm zonder te koken. Bestrooi met zout en peper en garneer het gerecht met de koriander.
3 Vervang de tomatenblokjes op sap door 200 ml gezeefde tomaten (pakje) waaraan 1 in blokjes gesneden rode paprika is toegevoegd.Neem in plaats van koriander gehakte bosui of bieslook.
Kipchili met chocolade en bonen is een recept van PLUS
Dit vind je misschien ook lekker
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)