Kipfilet met tapenade en rauwe ham

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Pureer de ingrediënten voor de tapenade. Snijd de kipfilets in de lengte in tot envelopjes en leg ze open. Verdeel de tapenade erover. Vouw de filets dicht en steek ze vast met houten prikkers. Strooi er zout en peper en een beetje paprikapoeder over. Verhit de olie en bak de kip rondom goudbruin. Omwikkel ze met ham en zet de pakketjes 12 minuten in de warme oven tot ze gaar zijn. Serveer ze eventueel in plakken gesneden. Lekker met tagliatelle en peultjes of tuinbonen.

Kipfilet met tapenade en rauwe ham is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept