Kippenstoof met abrikozen en noten

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Braad de kip rondom bruin in de olie. Bak de ui en knoflook even mee. Voeg kurkuma, komijn, kaneel, bouillon en zout en peper toe en stoof zachtjes 30 minuten. Wel intussen de abrikozen in lauw water. Voeg ze bij de kippenstoof en verwarm nog 10 minuten. Verwijder het kaneelstokje. Schep voor het serveren de koriander en noten erdoor. Lekker met couscous of rijst en broccoli.

Kippenstoof met abrikozen en noten is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nougat met noten en cranberry's
45 min Gebak
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Kippendij-citroenstoof met rijst
30 min-
Bekijk recept
Kippenstoof met kaneel en komijn
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenstoof met appel en pruim
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept