1 Bestrooi de kippenbouten met kerriepoeder, peper en zout. Verhit het bakproduct in een braadpan en bak hierin de kip rondom goudbruin. Boen de sinaasappels schoon en rasp 1/2 eetlepel van de schil. Pers de sinaasappels en voeg het sinaasappelsap met de marmelade en de kaneel bij de kip. Leg het deksel op de pan. Stoof 30 minuten. Borstel of veeg de champignons schoon en halveer ze of verdeel ze in plakjes. Giet de mandarijntjes af en voeg eventueel nog wat sap bij de kippenbouten. Voeg de champignons, de mandarijntjes en de sinaasappelrasp bij de kippenbouten. Stoof nog 10 minuten met het deksel op de pan en kook intussen de rijst en sperziebonen voor bij dit gerecht.
Kippenbouten met sinaasappel-champignonsaus, rijst en bonen is een recept van PLUS
Dit vind je misschien ook lekker
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)