Kippenstoof met kaneel en komijn

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrooi de kipkarbonades met zout en peper en bak ze lichtbruin in de olijfolie. Voeg de ui en knoflook toe en bak deze even mee. Giet de bouillon erbij en voeg kaneelstokje, honing, koriander, komijn en pruimen toe. Stoof zachtjes 20 minuten. Verwijder het kaneelstokje. Bestrooi het gerecht met peterselie.
  • 2 • Vervang kipkarbonades door kipfilet of drumsticks. • Neem in plaats van een kaneelstokje 1/2 theelepel kaneelpoeder of koekkruiden.

Kippenstoof met kaneel en komijn is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kippendij-citroenstoof met rijst
30 min-
Bekijk recept
Kippenstoof met abrikozen en noten
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenstoof met appel en pruim
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept