Knapperige groenten met mosterd-dressing en zachtgekookt eitje

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng een pan met ruim water en zout aan de kook. Maak de groenten schoon en verdeel ze in gelijke en niet te kleine stukken. Kook ze apart van elkaar in circa 3 tot 5 minuten beetgaar. Leg de gekookte groenten een minuut in koud water en laat ze in een vergiet uit lekken. Rangschik ze op borden. Kook de eieren 3,5 minuut, laat ze schrikken onder koud water en pel ze direct. Klop van de mosterd, azijn en olie een gladde dressing en breng op smaak met zout en peper. Giet de dressing over de groenten. Snijd de eieren doormidden en verdeel ze over de groenten. Serveer direct.

Knapperige groenten met mosterd-dressing en zachtgekookt eitje is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Ratatouille met een eitje in de oven
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witlofslaatje met een zacht eitje en grijze garnalen
20 min
Bekijk recept

Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Knapperige salade met peterseliedressing
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige rucolasalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept