Knolselderijstamppot met brie en amandel

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de knolselderij en de aardappelenmet zout in circa 20minuten gaar en giet ze af. Stampze met de, versgemalen peper,kerriepoeder, boter en melk enschep de stamppot in een ovenschaal.Snijd de brie in plakjesen leg ze op de stamppot. Strooide amandelen erover. Zet hetgerecht even onder een hete grilltotdat de kaas licht gesmolten is.

Knolselderijstamppot met brie en amandel is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroen-amandelcake
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Roomboter amandel-notenstol met beenham en kaas
10 min
Bekijk recept
Stoofperen in rodewijnsiroop met amandelijs
50 min Nagerecht
Bekijk recept

Hertenbiefstuk met wijn-stroopsaus en vanille-appeltjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lekkerbekjes met knolselderij-aardappelpuree
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijstamppot
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijstamppot met balletjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept