Kokosijs met banaankaramel

4
10 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat het ijs een halfuur in de koelkast staan tot het wat zachter is. Roer de kokosmelk gelijkmatig door het ijs en zet het in de vriezer. Laat het ijs minimaal 2 uur vriezen.
  • 2 Verwarm de suiker met de boter tot de suiker gaat karameliseren en goudbruin kleurt. Snijd de bananen in dikke schuine plakken en leg ze voorzichtig in de karamel. Pas op voor spatten, de karamel is gloeiend heet! Zet de warmtebron uit en schud zachtjes met de pan zodat de karamel zich over de bananen verdeelt. Schep het ijs in kommetjes en leg er plakjes warme karamelbanaan bij. Bestrooi met geroosterde kokos.+2 uur vriezen

Kokosijs met banaankaramel is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker


Mango-kokosijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
MANGOCALADA MET KOKOSIJS
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kokosijs Met Gebakken Banaan
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Mango-kokosijs
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept