Komkommersoep met bosui

4
20 min
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Boen de citroen schoon. Rasp 1 theelepel van de schil en pers de vrucht. Verhit de olijfolie en fruit hierin het lichte deel van de bosui. Voeg de bouillon toe en kook zachtjes 2 minuten. Zet 2 eetlepels komkommerblokjes apart en voeg de rest met de spinazie en citroenrasp en -sap bij de soep. Kook 5 minuten. Pureer de soep. Roer de yoghurt, dille, zout, peper, de rest van de komkommerblokjes en het loof van de bosui door de soep en zet deze 1 uur in de koelkast. Serveer de soep koud.exclusief 1 uur koelen

Komkommersoep met bosui is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusion rolletjes
10 min Snack
Bekijk recept

Komkommersoep met garnalen
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude komkommersoep
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gekoelde komkommersoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Komkommersoep met tuinkers
35 min Voorgerecht
Bekijk recept