Kropsla-soep met krokante parmaham

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de olie op lage stand en bak de hamreepjes langzaam uit. Schep ze uit de pan en laat ze uitlekken op keukenpapier. Voeg de gesnipperde sjalot, knoflook en dragon aan het bakvet toe en laat op lage stand circa 5 minuten fruiten. Klop ondertussen de room lobbig met een snufje zout en zet koud weg. Voeg de slareepjes en de kokende bouillon toe aan de ui, knoflook en dragon en laat het geheel nog 2 minuten doorkoken. Pureer de soep en breng verder op smaak met zout en peper. Serveer de soep met de hamreepjes en eventueel een schepje room.

Kropsla-soep met krokante parmaham is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept

Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kidsburger
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept