Krokante kokosmousse

6
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verkruimel de koekjes over 6 glazen of bakjes. Week de gelatine in koud water. Verwarm de kokosmelk zonder te koken. Knijp de gelatine uit en los deze op in de kokosmelk. Laat iets afkoelen en roer de gembersiroop en yoghurt erdoor. Klop het eiwit stijf. Klop de slagroom stijf met de vanillesuiker, spatel deze door het eiwit en daarna door het yoghurtmengsel. Schep het in de glazen en zet het afgedekt minimaal 2 uur in de koelkast (of een dag van tevoren).
  • 2 Garneer het gerecht met een vleugje kaneelpoeder en een takje aalbessen.+ 2 uur koelen

Krokante kokosmousse is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Ewouts witte chocolade-kokostaart
2 uur-
Bekijk recept
Luchtige kokosmousse
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Banaan-kokosmousse
Bekijk recept
Kokosmousse 2
0 min
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept