Lasagne met peer en gorgonzolasaus

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de lasagnebladen 3 minuten voor. Schep ze uit de pan en leg ze naast elkaar op een schone doek. Verhit de boter en bak de plakjes peer totdat ze lichtbruin zijn. Verwarm de melk en kookroom en smelt hierin al roerend de gorgonzola.
  • 2 Giet een laagje saus op 4 warme borden. Leg daar een lasagneblaadje op en daarop plakjes peer. Giet er wat gorgonzolasaus over en herhaal dit nog 2 keer. Maal er ten slotte peper over.
  • 3
    - Bestrooi het gerecht eens met geroosterde geschaafde amandelen of gehakte walnoten.

Lasagne met peer en gorgonzolasaus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fusilli met paprika-gorgonzolasaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lasagne met paddenstoelen en gorgonzola
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderij-aardappelschotel met gorgonzolasaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne met chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept