Lasagne met zalm

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de vis in blokjes en laat deze in een vergietuitlekken terwijl u de saus maakt. Verwarm de olieen fruit de ui in circa 5 minuten zacht. Voeg dewortel, bleekselderij, knoflook en dragon toe enfruit nog 3 minuten mee. Voeg de tomatenpureetoe en roerbak nog een minuut. Voeg dan de saffraan,witte wijn en tomatenblokjes toe en laat opmiddelhoge stand 10 minuten onafgedekt pruttelen.Breng op smaak met zout en peper. Verwarmde oven voor op 200°C. Maak de bechamelsausvolgens de gebruiksaanwijzing en verdeel eenpaar lepels over de bodem van de ovenschaal.Bedek dit geheel met lasagnevellen. Verdeel eenderde van de visblokjes hierover en schep er eenpaar lepels tomatensaus op. Maak zo nog tweelagen met vis en saus en eindig met lasagnevellenen bechamelsaus. Bestrooi met de basilicumblaadjesen vervolgens met de kaas en bak de lasagne in30 minuten gaar en bruin.

Lasagne met zalm is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne met chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept