1 Snijd de vis in blokjes en laat deze in een vergietuitlekken terwijl u de saus maakt. Verwarm de olieen fruit de ui in circa 5 minuten zacht. Voeg dewortel, bleekselderij, knoflook en dragon toe enfruit nog 3 minuten mee. Voeg de tomatenpureetoe en roerbak nog een minuut. Voeg dan de saffraan,witte wijn en tomatenblokjes toe en laat opmiddelhoge stand 10 minuten onafgedekt pruttelen.Breng op smaak met zout en peper. Verwarmde oven voor op 200°C. Maak de bechamelsausvolgens de gebruiksaanwijzing en verdeel eenpaar lepels over de bodem van de ovenschaal.Bedek dit geheel met lasagnevellen. Verdeel eenderde van de visblokjes hierover en schep er eenpaar lepels tomatensaus op. Maak zo nog tweelagen met vis en saus en eindig met lasagnevellenen bechamelsaus. Bestrooi met de basilicumblaadjesen vervolgens met de kaas en bak de lasagne in30 minuten gaar en bruin.