Linzensalade met makreel en muntchutney

4
25 min
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd 2 makreelfilets in stukjes. Schil de sinaasappels dik. Snijd de partjes uit de vliezen en vang het sap op. Meng sinaasappelsap, wijnazijn, olijfolie en komijn tot een dressing. Pureer de ingrediënten voor de muntchutney. Schep de stukjes makreel, sinaasappelpartjes, linzen, ui, olijven en peterselie door de dressing. Leg een bedje wortel op een schaal of borden. Verdeel daarover de linzensalade. Verdeel de makreelfilets, eventueel gehalveerd, erover en serveer de muntchutney erbij.

Linzensalade met makreel en muntchutney is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Krokante sesamgarnalen met mango-muntchutney
25 min Snack
Bekijk recept
Ananas-muntchutney
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sesamgarnalen Met Pittige Muntchutney
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Papadums Met Koriander-muntchutney
0-10 min -
Bekijk recept

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Linzensalade met broccoli en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linzensalade met paddenstoelen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept