Mediterrane vissoep met knoflookcrostini

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de (ontdooide) vis in kleinere stukken of repen. Meng ze met 2 eetlepels olijfolie, zout, peper, de helft van de knoflook en de tijm. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een soeppan en bak hierin de venkel, wortel en sjalotjes 2 minuten. Schep de tomatenpuree erbij en bak deze 1 minuut mee. Giet de bouillon erbij en kook zachtjes 5 minuten. Schep de vis erbij en stoof zachtjes 8 minuten. Meng de rest van de olijfolie met de rest van de knoflook. Bestrijk de broodplakken met dit mengsel en rooster ze even onder een hete ovengrill. Serveer ze bij de soep.

Mediterrane vissoep met knoflookcrostini is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Wortelsoep met citroen, salie en knoflookcrostini
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelenminestrone met knoflookcrostini
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gerookte forel met tonijntapenade
20 - 30 min -
Bekijk recept
Courgettesalade Met Pecorino En Olijven
20-30 min -
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane pastaschotel met Chaumes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept