Minikroketjes

10
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt de boter in een pan. Voeg de bloem eraan toe en roer het geheel goed door tot een roux. Voeg aan de warme roux de koude bouillon toe en roer het geheel nogmaals goed door. Roer als laatste de vulling erdoor en breng op smaak met peper en zout.
  • 2 Maak van de afgekoelde roux kleine bolletjes en haal deze een keer door de bloem. Vorm van de bolletjes minikroketjes en haal deze door de eiwit en daarna door het paneermeel. Herhaal dit vervolgens. Let op; maak de kroketjes niet te dik want dan moeten ze langer frituren. Frituur de kroketjes op 200º C in circa 4 a 5 minuten.10 tot 12 stuks

Minikroketjes is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Minikroketjes met Noordzeegarnaal
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Minikroketjes Met Noordzeegarnaal
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Trio van kreeft: soep, kroketjes en spiesjes
60 min
Bekijk recept
Kaaskroketjes
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Minikroketjes met Noordzeegarnaal
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Minikroketjes Met Noordzeegarnaal
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Trio van kreeft: soep, kroketjes en spiesjes
60 min
Bekijk recept
Kaaskroketjes
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept