Moorse lamskoteletjes met citroen en olijven

4
25 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Haal de koteletjes 15 minuten voor gebruik uit de koelkast. Halveer de citroen. Pers één helft en snijd de andere helft in partjes. Meng het citroensap door de olijfolie en voeg er zout, peper, komijn, paprikapoeder en knoflook aan toe. Bestrijk de koteletjes met dit mengsel.
  • 2 Verwarm een grillpan of ovengrill. Rooster de lamskoteletjes in 2-3 minuten per kant goudbruin van buiten en rosé van binnen. Serveer ze met de citroenpartjes en olijven.8 stuks

Moorse lamskoteletjes met citroen en olijven is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept

Pittige Moorse Spiesjes
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Moederdag albert.nlrecept Pittige Moorse Spiesjes
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Spaans-moorse Amandelcitroentaart
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
PINCHITOS MORUNOS (pikante Moorse Kebab)
20-30 min -
Bekijk recept