1 Vermeng de sambal met de knoflook, ketjap en olie en schep de blokjes biefstuk erdoor. Laat minimaal een uur afgedekt in de koelkast marineren. Zet ondertussen de satéprikkers in een glas water. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in hetzelfde formaat blokjes als het vlees. Rijg het vlees om en om met mango en leg de stokjes op een bakplaat. Verwarm de ovengrill voor. Vouw de tortilla’s dubbel en knip er een zo groot mogelijke cirkel uit zodat er twee gelijke cirkels ontstaan. Pak ze in aluminiumfolie in en leg ze onder in de oven. Rooster de vleesspiesjes in circa 2 minuten per kant onder de grill. Schep de rucola om met de olie. Leg de warme tortilla’s op een schaal en verdeel er de rucola over. Leg de spiesjes hierop en serveer direct in een servet. De tortilla dient ook als bordje.
Miniwrap met spiesje van pikante biefstuk is een recept van PLUS
Dit vind je misschien ook lekker
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing