Omelet van eiwit met geitenkaas en bieslook

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop de eiwitten goed los met zout en peper en  een paar eetlepels water, tot een stevig mengsel. Verkruimel de kaas en spatel deze samen met de bieslook door de eiwitten. Verwarm de olie in een grote koekenpan met anti-aanbaklaag en giet het eimengsel erin. Laat de omelet op lage stand op een vlamverdeler met het deksel op de pan stollen in circa 5 minuten. Draai de omelet om met behulp van een plat deksel of bord en bak de andere kant nog eens 2 minuten.

Omelet van eiwit met geitenkaas en bieslook is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept