Oosterse kippenlevertjes met ananas

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de kippenlevers doormidden en bestrooi ze met bloem, zout en peper. Verwarm 2 eetlepels van de olie in een wok en roerbak de kippenlevers in 2 à 3 porties om en om bruin. Schep ze uit de pan en roer het aanbaksel los. Giet de rest van de olie in de wok en fruit de knoflook, peper en specerijen op lage stand circa 2 minuten. Voeg de kippenlevertjes, ketjap en ananas toe en laat op lage stand nog 5 minuten al roerend doorwarmen. Bestrooi met koriander.
  • 2 Spaanse peper kunt u vervangen door sambal naar smaak. In plaats van met kippenlevers is dit recept ook lekker met drumsticks.

Oosterse kippenlevertjes met ananas is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept