Paddenstoelencarpaccio met truffeldressing

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Borstel de champignons schoon en snijd ze in de lengte in dunne plakjes. Leg ze in een vergiet, overgiet ze met kokend water, laat uitlekken en dep ze droog. Leg de plakjes dakpansgewijs op 4 borden. Meng een dressing van de arachide- of zonnebloemolie, mosterd, honing, truffelolie en peper.
  • 2 Schenk de dressing over de champignons. Verdeel de rode ui erover. Rooster de walnoten in een droge hete koekenpan en verdeel ze over de carpaccio.
  • 3 Lekker met geroosterd witbrood of geroosterde plakken stokbrood.

Paddenstoelencarpaccio met truffeldressing is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Carpaccio met artisjok en rucola
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappeltaart Met Paddenstoelen, Coppa En Truffeldressing
10-20 min -
Bekijk recept

Paddenstoelencarpaccio
45 min Voorgerecht
Bekijk recept