1 Snijd de pangafilets in de lengte door. Bestrooi de repen vis rondom met zout en peper en rol ze op. Steek er een prikker door en bestuif de rolletjes met bloem. Verwarm de boter en bak de rolletjes rondom aan. Neem ze uit de pan en roer het bakvet in de pan los. Fruit de ui en de kerriepoeder in circa 5 minuten op lage stand. Voeg de tomatenblokjes toe en laat even aanbakken. Roer dan de kokosmelk erdoor en breng aan de kook. Breng de saus op smaak met zout en peper. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Leg de pangarolletjes terug in de saus en laat met het deksel op de pan nog circa 5 minuten stoven. Serveer de rijst in een kommetje. Leg de rolletjes ernaast en giet er wat saus overheen. Garneer eventueel met koriander.
2 Kan ook worden gemaakt met tilapia of koolvis (Vismarine).
Pangarolletjes met hete kerriesaus en rijst is een recept van PLUS