Pannenkoek gevuld met spek en appel

4
30 min
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de koekenpan en bak het spek in circa 3 minuten op middelhoge stand knapperig. Voeg een eetlepel bakproduct en de appelpartjes toe en laat ze al roerbakkend een beetje bruinen. Schep vervolgens de rozijnen erdoor en doe alles over in een kom. Klop de pannenkoekenmix met de melk en de eieren tot een glad beslag. Verwarm steeds een klein beetje van de rest van het vloeibaar bakproduct in een koekenpan met anti-aanbaklaag en laat goed heet worden. Bak 4 dikke pannenkoeken houd ze warm onder folie of op een pan met een laagje kokend water. Leg op elk bord een pannenkoek en verdeel de vulling erover. Klap de pannenkoeken 2 keer dubbel.

Pannenkoek gevuld met spek en appel is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept

Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokospannenkoekjes met sinaasappel
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Smurfenpannenkoekjes met blauwe bessen
20 min Nagerecht
Bekijk recept