Pasta met peultjes, citroen en verse kaas

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de peultjes eventueel, kook ze 3 minuten, giet ze af en spoel er koud water over. Kook de pasta beetgaar en giet af. Snijd de rucola eventueel iets kleiner. Verwarm de olijfolie met het citroensap en de peultjes. Voeg zout en peper toe en schep de pasta, rucola en ricotta erdoor. Serveer de pasta bestrooid met Parmezaanse kaas.

Pasta met peultjes, citroen en verse kaas is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept