Pastasalade met gorgonzola, druiven en noten

4
0 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta beetgaar. Rooster de amandelen in een droge hete koekenpan lichtbruin. Boen 1 sinaasappel schoon, rasp de schil en pers 2 sinaasappels.
  • 2 Verwarm sinaasappelrasp en -sap en smelt hierin de gorgonzola. Roer de crème fraîche en een beetje peper erdoor. Giet de pasta af, laat goed uitlekken en schep de warme pasta door de kaasdressing. Schep de bleekselderij, rucola, druiven, gehalveerde tomaten en olijven erdoor. Strooi de geroosterde amandelen erover en garneer met hele kerstomaatjes.

Pastasalade met gorgonzola, druiven en noten is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nougat met noten en cranberry's
45 min Gebak
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met tonijn
25 min
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met wilde roze zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept