Pastasalade met makreel en asperges

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta beetgaar met zout en de helft van het citroensap in het kookvocht. Giet de pasta af en spoel er koud water over. Laat goed uitlekken. Snijd een stukje van de onderkant van de asperges en snijd de asperges in stukken van 3-4 cm. Kook ze in 4-5 minuten beetgaar, giet ze af en spoel er koud water over.
  • 2 Schep de asperges, bosui, tomatenstukjes en olijfolie gemengd met pesto en de rest van het citroensap door de pasta. Voeg eventueel nog wat van de tomatenolie toe. Serveer de pasta met daarop de makreelfilet. Garneer met peterselie.
  • 3 In plaats van makreelfilet is gerookte haring (Vismarine) ook heel lekker.

Pastasalade met makreel en asperges is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met tonijn
25 min
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met wilde roze zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept