Peer met parmezaan en parmaham

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de peren. Halveer ze in de lengte en snijd het klokhuis eruit. Smelt de boter. Verwarm de ovengrill. Bestrijk de snijkanten van de peren met gesmolten boter. Leg ze op de bolle kant op een bakplaat. Rooster ze circa 5 minuten onder de grill tot ze aan de bovenkant goudbruin zijn. Rooster intussen de ham in een droge hete koekenpan. Bak de bosui in de rest van de boter en voeg 6 verkruimelde of in stukjes gesneden plakken ham toe. Schep deze vulling in de peerholtes. Strooi de kaas erover en smelt deze even onder de grill. Serveer de peren met de rest van de geroosterde hamplakjes erbij. Lekker met donkerbruin brood en honing.

Peer met parmezaan en parmaham is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitsalade
20 min-
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept