Perencake met pecannoten

6
55 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 160°C. Klop de boter met de suiker, vanillesuiker en citroenrasp met de mixer op hoge stand romig en zacht. Klop een voor een de eieren erdoor tot een schuimige witte massa. Voeg het zelfrijzend bakmeel, kaneel en melk er in gedeelten aan toe en klop nog 3 minuten tot een luchtig beslag. Schep het beslag in een ingevet bakblik of taartvorm en zet de stukken peer erin. Bak de cake in circa 40 minuten bruin en gaar. Verwarm de pecannoten met de honing en verdeel ze over de cake. Laat afkoelen tot lauw en snijd in stukken of punten.
  • 2 Ook lekker met appel of verse ananas.

Perencake met pecannoten is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bananenpannenkoekjes met pecannoten
25 min
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept

Perencake
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel- en perencake in taartvorm
80 min Nagerecht
Bekijk recept
Perencake
30-60 min -
Bekijk recept
OMGEKEERDE PERENCAKE
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept