Penne met lichte saus van tonijn, zwarte olijven en rode paprika

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de olie en fruit de ui in circa 5 minuten zacht. Breng een grote pan water met zout aan de kook. Voeg de knoflook en paprika toe aan de uien en bak nog enkele minuten op lage stand mee. Kook de penne volgens de aanwijzing en op de verpakking beetgaar. Laat de tonijn uit elkaar vallen in de pan bij de paprika en uien en warm heel kort door. Schep als laatste de penne, olijven en peterselie door de saus en warm alles nog een minuut door. Breng eventueel op smaak met zout en versgemalen peper.

Penne met lichte saus van tonijn, zwarte olijven en rode paprika is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept