Peren-plaattaart met gember en honing

8
40 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de bladerdeeglapjes 1 cm overlappend naast elkaar op de bakplaat. Druk de naden stevig op elkaar. Prik de deegbodem hier en daar in met een vork. Verkruimel de geitenkaas boven het deeg maar laat de buitenranden vrij. Meng de perenplakjes met citroensap, gember, peper en honing. Verdeel ze dakpansgewijs in één laag over de deegbodem. Laat de deegranden vrij en rol deze een beetje op. Bestrijk ze met ei. Bak de taart in het midden van de oven in 20-25 minuten goudbruin.

Peren-plaattaart met gember en honing is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme vijgen met geitenkaas en honing
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept