Perentaartje met gorgonzola

4
10 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de velletjes bladerdeeg op een bakplaat bekleed met bakpapier. Prik met een vork gaatjes in het deeg en verdeel de plakjes peer erover. Bestrijk het deeg en de peer met ei. Bak de taartjes in circa 10 minuten bruin en gaar in de oven. Verkruimel of snijd de kaas en verdeel dit over de warme peer. Bestrooi met versgemalen peper en laat iets afkoelen. 

Perentaartje met gorgonzola is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Perentaartje met noten en yoghurt-kersenijs
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Perentaartje met camembert
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Perentaartje Met Chocolade-notenijs
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Perentaartje Van Bladerdeeg Met Spijs En Noten
20-30 min -
Bekijk recept