Peterselie-tijm pesto met hazelnoten

4
10 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de hazelnoten lichtbruin en geurig. Maal ze met de peterselie, tijm, knoflook, kappertjes en olijfolie tot een gladde saus. Roer de kaas er als laatste door en breng de pesto zo nodig op smaak met zout en peper. Schep de saus in een schone pot en giet er een laagje olie op. De pesto kan goed gekoeld een week bewaard worden.

Peterselie-tijm pesto met hazelnoten is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Nectarines met hammousse
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept

Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept