Pikante saus van gele paprika

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de paprika’s met een dunschiller, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Verwarm de olie en fruit de ui, komijn en rode peper op lage stand in circa 5 minuten goudbruin. Voeg kerriepoeder en paprikablokjes toe en bak nog enkele minuten op lage stand zonder dat de paprika al te veel verkleurt. Voeg de kokosmelk toe. Roer goed door en laat op lage stand nog 10 minuten zachtjes pruttelen. Breng de saus op smaak met zout.

Pikante saus van gele paprika is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept
Huevos a la flamenca
Lunchgerecht
Bekijk recept