Plaattaart met vis

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat bladerdeeg en visfilet ontdooien. Verwarm de oven voor op 200°C. Vorm van de plakjes deeg een rechthoek op een bakplaat bekleed met bakpapier. Druk de randjes goed op elkaar. Droog de vis met keukenpapier en schud de blokjes om met kerriepoeder, zout en peper. Snijd de witlof in lange repen en verdeel deze over de deeglap. Verdeel de visblokjes en de crème fraîche over de taart. Bestrooi het geheel met kaas. Bak de taart in circa 25 minuten goudbruin en gaar.
  • 2 De witvis kunt u vervangen door zalm; de crème fraîche kunt u eventueel weglaten.

Plaattaart met vis is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Plaattaart met courgette en tonijn
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Plaattaart met spinazie en ei
Bekijk recept