Proven aalse mosselquiche

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit 3 eetlepels olijfolie en bak hierinde uien met de Provençaalse kruidenen vergemalen peper. Bekleed de bakplaatmet pizzadeeg. Vouw de deegranden1 cm om en druk ze op elkaar.Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 2 Bestrijk de deegbodem met de tomatensaus.Verdeel daarover de gebakkenuien en mosselen. Leg de plakkentomaat erop. Leg de ansjovis in eenruitpatroon op de tomaat met de olijvenin de hoekjes. Sprenkel de rest vande olijfolie erover. Bak de quiche in hetmidden van de oven in 20-25 minutengoudbruin en gaar.

Proven aalse mosselquiche is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Prei-mosselquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige ratatouillequiche
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse aardappelschotel
25 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept