Raapsteeltjesstamppot met geitenkaas

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de ovengrill voor. Kook de aardappelen met zout in circa 20 minuten gaar. Snijd de raapsteeltjes eventueel iets kleiner. Snijd de tomaten aan de bovenzijde kruislings in. Strooi er zout en peper over en sprenkel er olijfolie over. Zet ze op de bakplaat 15 cm onder de grill. Giet de aardappels af. Stamp ze met de crème fraîche en peper naar smaak tot een grove puree. Schep de raapsteeltjes erdoor en houd even warm. Zet de geitenkaas naast de tomaten onder de grill tot de kaas licht kleurt. Druppel een beetje honing op de geitenkaas. Serveer de stamppot met daarop geitenkaas met honing en daarop de gepofte tomaat.

Raapsteeltjesstamppot met geitenkaas is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gezonde raapsteeltjesstamppot met gekruide zalm
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde tilapia met tuinkersboter en raapsteeltjesstamppot
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Raapsteeltjesstamppot met appelvinken
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Raapsteeltjesstamppot met geitenkaas
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept