Rauwe ham met tomaat, feta en olijven

4
0 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de hamplakken naast elkaar op een plank. Schep de feta, olijven en tomatenblokjes door elkaar. Meng olijfolie, citroensap, zout en peper en schep dit door het fetamengsel.
  • 2 Verdeel het kaasmengsel over de plakken ham. Vorm er rolletjes of buideltjes van en bind deze dicht met bosui of bieslook.8 hapjes

Rauwe ham met tomaat, feta en olijven is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept