Ravioli met kaasvulling en pistachepesto

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maal de knoflook, basilicum, peterselie en pistachenoten fijn en giet de olijfolie erbij terwijl de keukenmachine draait. Draai als laatste de Parmezaanse kaas erdoor en breng de pesto op smaak met zout en versgemalen peper.
  • 2 Kook de ravioli in ruim water met zout in circa 3 minuten beetgaar. Als ze boven komen drijven zijn ze goed. Giet ze af, schep ze op diepe borden en lepel er wat pesto over. Of schep de pesto er in de pan door en serveer direct.
  • 3 Gebruik in plaats van koelverse ravioli gedroogde ravioli.

Ravioli met kaasvulling en pistachepesto is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Pistachepesto en paprikaspread
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met prosecco, pistachepesto en viooltjes
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Penne met geroosterde lentegroenten met pistachepesto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziesalade met gegrilde groenten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kinderkaasfondue met ananas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli aperti
25 min Voorgerecht
Bekijk recept