Riblappen in tomaten en balsamicojus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 160ºC. Verwarm het vloeibare bakproduct in een ovenvaste braadpan. Wrijf het vlees in met zout en peper en braad het om en om aan in de boter. Neem het vlees uit de pan en fruit de uien en knoflook lichtbruin. Voeg de tomatenpuree en tomatenstukjes toe en bak even mee. Leg het vlees terug in de pan en giet de wijn, balsamicoazijn en kruiden toe en voeg zo veel bouillon toe dat het vlees net onder staat. Breng het aan de kook en laat het vlees afgedekt in de oven circa 2,5 uur tegen de kook aan garen.2,5 uur tegen de kook aan garen

Riblappen in tomaten en balsamicojus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Hammetje met pruimen van Steven Fontein
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamicokarbonades met tzatziki
30 min-
Bekijk recept
Zalm in balsamicojus met courgette
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse slavink met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Rendang van Cisca
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofvlees met sinaasappelgremolata
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundvleespasteitjes
40 min Snack
Bekijk recept