Risotto met zomergroenten

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de bouillon aan de kook. Verhit 2 eetlepels olijfolie en bak de risottorijst hierin tot de korrels glanzen. Voeg de bouillon in gedeelten bij de rijst en voeg pas nieuwe bouillon toe als de vorige hoeveelheid door de rijst is opgenomen. Kook intussen de bospeen, sugarsnaps en tuinbonen met zout in 5-8 minuten beetgaar. Giet de groenten af en houd ze warm onder aluminiumfolie. Schep de rest van de olie door de risotto. Serveer de rijst op warme borden met de groenten eromheen. Bestrooi het gerecht met peper, feta en peterselie of bieslook.

Risotto met zomergroenten is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met zomergroenten en kabeljauw
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Plaattaart met zomergroenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse macaroni met zomergroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept