Rode uiensoep met camembertcrouton

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie en fruit hierin de uien en knoflook 5 minuten zonder dat ze bruin kleuren. Voeg zout en peper toe. Schenk de wijn erbij en laat deze iets verdampen. Giet de bouillon erbij en voeg de tijm toe. Kook zachtjes 15 minuten. Strooi de bladselderij over de soep. Schep de soep in ovenvaste kommen. Leg een plak stokbrood met daarop camembert op de soep en zet deze even onder een hete ovengrill zodat de camembert licht smelt.

Rode uiensoep met camembertcrouton is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker


Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept