Roergebakken kalkoen met limoen op `vogelnestje`

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Vermeng limoensap en -rasp met de gember, siroop en rode peper en schep hier de kalkoenreepjes door. Laat een half uurtje marineren. Verdeel de mie in vier porties.
  • 2 Verwarm een paar eetlepels olie in de wok en roerbak de kalkoenreepjes in een paar porties heel kort op hoge stand. Breng op smaak met de vissaus. Verwarm ondertussen een laag olie in een zware pan met hoge rand en frituur hierin de mie in 4 porties heel kort. De mie mag niet bruin worden. Laat de mie uitlekken op keukenpapier en verdeel over de borden. Schik de kalkoenreepjes op de mie en bestrooi het gerecht met blaadjes koriander. Garneer met wat plakjes komkommer.ca. 20 minuten + 30 minuten marineren
  • 3 • De koriander kan worden vervangen door basilicum of peterselie.• Ook lekker met grote garnalen in plaats van kalkoen.

Roergebakken kalkoen met limoen op `vogelnestje` is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

SOS Piet - Vegetarisch vogelnestje
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vogelnestje in combi-microgolfoven
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Etienne's tomatensoep met basilicum en vogelnestje
0 min
Bekijk recept
vogelnestjes in tomatensaus
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept