Roergebakken spinazie met walnoten

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de spinazie grof. Als u de spinazie gewassen heeft, droog deze dan goed in de slacentrifuge. Verwarm de twee soorten olie op lage stand in een wok en voeg citroenschil, knoflook en walnoten toe. Schep het mengsel als het gaat geuren en lichtbruin kleurt met een schuimspaan uit de pan en houd apart. Zet de warmtebron hoger en voeg dan een deel van de spinazie aan de hete olie toe. Schep de spinazie heel kort om en schep van de pan in een vergiet. Roerbak alle spinazie zo en laat het vocht uit de vergiet lopen. Doe alle spinazie met het walnotenmengsel terug in de wok en warm nog even door. Breng op smaak met zout en peper en serveer direct.

Roergebakken spinazie met walnoten is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept